jueves, 27 de septiembre de 2018

Vells trucs, nous escenaris


Mentre el cel es gela et dic que em mires als ulls. La ciutat es torna un lloc viu quan ho fas i abraçats passem la nit; com dos estranys que s'estimen o com dos amants que s'estranyen, pot ser les dues coses. La lluna ens mira sense entendre, flirtejant amb nosaltres fins que caiem en el seu encant; un encant que fa olor de perfum i suor i que sap com el xocolate pur: dolç i amarg a la vegada. Una volta més t'obriré la porta de la meua ànima, acceptant el risc que això suposa. Perquè nosaltres no som qualsevol, i la nostra és una història visceral a la qual no trobem explicació, ni escapada.

Les llums de la ciutat donen pas a un sol tímid que ens recorda que seguim ací tirats, volent més un de l'altre en una realitat que no està feta perquè ens amem. Ens despertem endormiscats i atordits, fosos en un sol cos i una sola ànima, però una vegada més ens vestirem i amagarem darrere dels nostres murs tan meticulosament construïts durant els anys, ens posarem la nostra màscara per a eixir al món i d'aquesta manera farem adéu, sense saber si mai tornarem a encendre'ns amb els ulls.

Històries d’amor que no són res i que ho són tot, perquè l’amor és la llum que ens guia en un univers obscur que ens tracta d’enganyar amb trucs de mac.




No hay comentarios:

Publicar un comentario